Telenovela la "Vocea Romaniei". O concurenta a venit insotita de actualul iubit, dar a cantat pe scena cu gandul la fostul!

Telenovela la "Vocea Romaniei". O concurenta a venit insotita de actualul iubit, dar a cantat pe scena cu gandul la fostul!

Dezvaluirile unei concurente i-au luat prin surprindere pe cei patru antrenori de la Vocea Romaniei, dar si pe Pavel Bartos. 

 



Oana, 24 de ani, si-a incercat norocul la Vocea Romaniei cu piesa “Rolling in the deep” a lui Adele, dar nu i-a convins pe niciunul dintre antrenori sa se intoarca. “Ai timbrul care trebuie pentru piesa, dar nu ai cantat-o cum trebuie. Nu refrenul era partea cea mai frumoasa, ci strofa”, i-a spus Marius Moga.


Parerea mea e ca ai un zambet perfect”, a consolat-o Smiley. Tanara le-a spus antrenorilor ca a cantat melodia cu gandul la fosta ei mare iubire, care este unul dintre concurentii care au trecut mai departe la Vocea Romaniei.


Pavel Bartos era uluit in culise si nu-i venea sa-si creada urechilor. “Dar tu esti actualul ei iubit, nu-i asa?” l-a intrebat el pe barbatul care venise impreuna cu Oana, dupa ce aceasta le-a marturisit antrenorilor “Mi-am inchipuit ca in spatele fotoliului este.. stie el cine. Stiti si voi cine e, numai ca nu stiti despre cine e vorba. Este si cu iubita lui in acest concurs”.



 “Din proprie experienta, draga mea, trebuie sa treaca 7 ani ca sa-ti revii”, a incurajat-o Brenciu.

E telenovela aici!”, a constatat Loredana, care i-a urat la sfarsit “Bafta multa, si sa te indragostesti din nou!”.